Sonntag, 20. Juli 2008

Bota e Gruas Shiptare

Bota e Gruas Shqiptare-Reviste e Femrave Shqiptare- Albanian Woman's World Magazine
Miresevini ne faqen letrare te rrjetit mbarefemeror shqiptar Pan Albanian Women Network Ju ftojmë të na dërgoni mendimet tuaja për çdo gjë që ju lexoni ketu apo keni dëshirë të diskutoni.Ky rrjet eshte i hapur për të gjitha gratë dhe vajzat shqiptare! Për tu anëtarësuar,kembyer poezi,shkrime apo mendime,ju lutem dërgoni një mesazh në adresën info@panalbanianwomennetwork.net ose albanianw@yahoo.com Kudo që te jetoni, këtu na mbledh gjaku i përbashkët.Merita B.McCormack, Themeluese.

About Us
Bota e Gruas Shqiptare-Albanian Women World
United States
Welcome to "Albanian Women's World" online magazine.This is an effort of reflecting selected writings, poems,short stories or travel notes from members of"PanAlbanianWomen Network", a group of Albanian women living throughout the world and gathered here.We discuss,share our thoughts, concerns,ideas about our beloved country,talk about preserving traditions,customs, heritage, national identity, Albanian Art,History Culture etc. We have published two books with writings from authors of our Network. The first one was "Mosaics of One Portrait" (2004)and the latest is "NENES-MOTHER",featuring poetry, letters and short stories about Mothers. If you like to join us, please write to albanianw@yahoo.com SINCERELY MERITA BAJRAKTARI MCCORMACK, FOUNDER

Keine Kommentare: