Sonntag, 20. Juli 2008

Dituria Reisebüro

Albanisches Reisebüro zum Buchen der Charterflüge nach Pristina.

Die deutsche Präsentation der Webseite ist leider nicht fertig.

Stuttgart:0711 22 37 011
Düsseldorf:0211 164 64 06

Mirësevini në web-portalin e kompanise DITURIA Reisebüro, aty ku fluturimi shëndrohet në kënaqësi!DITURIA Reisebüro qe shume vite në shërbim tuaj. Në shërbim të bashkatdhetarëve që jetojnë dhe punojnë në Gjermani.Kjo vazhdimësi flet më së miri për qasjen tonë serioze në ofrimin dhe organizimin e fluturimeve drejt vendeve shqipfolese. Por mbi të gjitha është numri i madh i udhëtarëve që me besnikërin e tyre na obligojnë që në të ardhmën në kontinuitet t'u ofrojmë edhe më tepër siguri, më tepër komoditet.
Më ndermie dhe respektStafi i kompanise DITURIA Reisebüro

Keine Kommentare: